Cum am devenit Youtuber

Confidențialitatea datelor personale

Datele tale personale vor fi folosite de Editura NICULESCU numai in scopul declarat al acestui site (librarie online si furnizare de bunuri si servicii) si nu vor fi transmise catre terti.

Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare si nu va fi facut public.

Informatiile colectate la crearea unui cont, prin intermediul formularelor, vor fi folosite doar in vederea procesarii si livrarii comenzii, respectand prevederile legilor in vigoare si, in cazul abonarii la newsletter, pentru a te tine la curent cu ofertele speciale, evenimentele sau cele mai noi aparitii editoriale. Scopul colectarii datelor este facturarea. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

Editura NICULESCU nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.niculescu.ro. Orice utilizator care nu mai doreste sa primeasca newsletterul se poate dezabona utilizand linkul din subsolul newsletterulului primit prin email.

Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele PayU, iar www.niculescu.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la card.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura NICULESCU are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state. Pentru acuratetea informatiilor, clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date. Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Stergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa marketing@niculescu.ro.

Editura NICULESCU SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal nr. 27194.