Limba și literatura română
Matematică
Cele mai frumoase poveşti bilingve
Cărţi pentru Copii
Dezvoltare Personală
Cărţi pentru Familia Ta!
Cărţi pentru Sănătatea Ta!
Femei care aleargă cu lupii

Scăpat din ghearele ISIS. Povestea adevărată a unui tată care și-a salvat fiul. Povestea adevărată a unui tată care și-a salvat fiul
Scăpat din ghearele ISIS. Povestea adevărată a unui tată care și-a salvat fiul. Povestea adevărată a unui tată...

Autor(i): Dimitri Bontinck

Nr. pagini: 288

Format: 13 x 20 cm

Anul apariţiei: 2018

ISBN: 978-606-38-0210-2

Disponibilitate: În stoc

> recomandă unui prieten

Preţ librării: 29,90 lei

Reducere: 10% (2,99 lei)

Preţ site: 26,91 lei

Descriere:
Scăpat din ghearele ISIS este povestea captivantă și tulburătoare a călătoriei unui bărbat în Orientul Mijlociu pentru a-și salva fiul prins în capcana extremismului islamist. Dimitri Bontinck a trecut prin experiența celui mai cumplit coșmar pe care îl poate trăi un părinte. Fiul său, Jay, aflat la vârsta adolescenței, descoperă religia musulmană prin intermediul prietenei sale și începe să frecventeze o comunitate islamică radicală. Dimitri privește neputincios cum Jay se transformă dintr-un băiat cuminte într-un soldat care face instrucție, poartă haine tradiționale islamice și ține un regim alimentar strict. Acesta fuge de acasă și se duce în Siria. Dimitri pornește de unul singur să-și salveze fiul. Va reuși oare?

DIMITRI BONTINCK a fost soldat în armata belgiană, a făcut parte din trupele ONU de menținere a păcii în Slovenia, iar apoi a lucrat ca ofițer de securitate. În 2013, a descoperit că fiul său adolescent plecase în Siria pentru a se înrola într-un grup care, ulterior, avea să devină ISIS. Bontinck s-a dus în Siria și, după mai multe incidente periculoase cu jihadiștii ISIS, a reușit să-și salveze fiul din ghearele teroriștilor. După aceea, a relatat în cartea Scăpat din ghearele ISIS experiențele prin care a trecut. De atunci, s-a reîntors de nenumărate ori în regiune ca să salveze alți tineri și a devenit un expert în rezistența împotriva extremismului islamist.

„Dimitri Bontinck scrie, în această carte, despre odiseea salvării fiului său, înrolat într-un grup de teroriști ISIS... Relatarea lui Bontinck este un tribut revelator și plin de iubire adus legăturii dintre tată și fiu.”
Publishers Weekly

„Scăpat din ghearele ISIS este o carte captivantă și care te pune pe gânduri... Dimitri Bontinck este incredibil de curajos, iar povestea călătoriei lui în Siria, pentru a-și salva fiul din grupul de extremiști musulmani, a continuat să mă urmărească mult timp după ce am citit ultima pagină a acestei cărți.”
Bruce Porter, autor al cărților Blow și Snatched, bestselleruri New York Times

Recomandă unui prieten

Recomandă unui prieten
Scăpat din ghearele ISIS. Povestea adevărată a unui tată care și-a salvat fiul. Povestea adevărată a unui tată care și-a salvat fiul
De la
Numele tău
Emailul tău
Pentru
Email prieten
Mesaj suplimentar
CAPTCHA Image
Introdu codul din imaginea de mai sus:
vreau altă imagine