Sănătate

Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 1-16 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 1-16 din 34

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Fericirea înseamnă echilibru: relații echilibrate, echilibru între viața profesională și viața personală, alimentație echilibrată. Pentru că alimentele pe care le consumăm și, în general, stilul de viață pe care îl adoptăm au un cuvânt important de spus asupra stării noastre, atât exterioare, cât și interioare, cărțile despre alimentația sănătoasă și cărțile de fitness sau cărțile de slăbit se bucură de un interes tot mai mare.

    Dacă și tu îți dorești să schimbi ceva la la propriul stil de viață sau pur și simplu simți că mai sunt câteva lucruri de îmbunătățit, ești la locul potrivit! Întrucât cărțile de sănătate din portofoliul editurii noastre abordează subiecte atât de diversificate - de la detoxifiere și alimentația corespunzătoare fiecărei grupe sangvine, până la activități fizie benefice și odihnă -, suntem convinși că vei găsi cel puțin una care să răspundă nevoilor tale actuale: poate că îți dorești să începi să faci sport sau poate că vrei să mănânci mai sănătos - în acest caz, cărțile de nutriție, precum Poftă bună, minte strună!, te vor ajuta să faci primii pași către regimul alimentar pe care ți-l dorești.

    Nu în ultimul rând, îți reamintim că viața echilibrată la care visezi stă în puterea gândurilor tale. Dacă treci printr-o perioadă stresantă sau pur și simplu nu te simți în largul tău, cărțile antistres îți pot deveni prieteni de nădejde - începe, de exemplu, cu Manual antistres, scris de Terry Looker și Olga Gregson, membri ai Asociației Internaționale de Management al Stresului.