Dezvoltare personală

Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 1-16 din 96

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 1-16 din 96

pe pagină
Setați descendent

Dezvoltarea personală este o călătorie care se desfășoară pe tot parcursul vieții. Începe în momentul în care decizi să faci ceva pentru tine, pentru a fi în armonie cu tine însuți. Începe în momentul în care îți dai seama că este important să faci în fiecare zi un nou pas, fie el mai mic sau mai mare, pe drumul către cea mai bună versiune a ta. 

Pentru că ne dorim să-ți fim alături în această călătorie esențială a existenței, am inclus în gama noastră cărți de dezvoltare personală scrise de autori recunoscuți pe plan internațional. Astfel, librăria noastră cuprinde cărți psihologice, care te vor ajuta să înțelegi cum funcționăm din punct de vedere emoțional și mental - dacă vei parcurge, printre altele, THE CYBER EFFECT. Psihologia comportamentului uman în mediul online, vei descoperi care sunt efectele folosirii excesive a tehnologiei și cu siguranță vei începe să privești altfel relația pe care o ai cu propriile device-uri.

Mai mult decât atât, cărțile motivaționale, despre subiecte care, într-o formă sau alta, ne preocupă pe toți (fericirea, succesul, relațiile armonioase) ocupă un loc de cinste pe site-ul nostru. Poate că în volume precum Arta de a opri timpul. Mindfulness pentru oameni ocupați sau Succesul ca mod de viață. Trezește-te din visare, acționează acum, preia controlul! nu vei găsi rețeta universală a fericirii sau rețeta succesului - căci  fiecare dintre noi se raportează diferit la acestea. În schimb, astfel de cărți de dezvoltare personală te vor ajuta să înțelegi că tu ești principala persoană responsabilă de fericirea ta. Iar pentru a fi cu adevărat fericit, este esențial să te descoperi și să începi să-ți fii un bun prieten. De aceea, îți reamintim că și cărțile de autocunoaștere sunt foarte importante, căci din ele vei învăța că este benefic și necesar să clădești o relație sănătoasă cu tine însuți - zi de zi.