1. Alegeţi produsele. Aveţi la dispoziţie un coş virtual în care vă puteţi pune cumpărăturile. Folosiţi meniul orizontal din partea de sus a paginii pentru a naviga prin categoriile (domeniile) site-ului. Produsul dorit poate fi căutat şi folosind opţiunile de căutare sau căutare avansată. La fiecare titlu, aveţi o mulţime de informaţii suplimentare care să vă ajute în decizia de cumpărare (copertă, descriere, date tehnice, preţ librării, preţ redus, disponibilitate etc.). Preţurile afişate conţin TVA 5%. După ce v-aţi hotărât să cumpăraţi un titlu, apăsaţi butonul Adăugaţi în coş.

2. Coşul de cumpărături. După ce aţi apăsat butonul Adăugaţi în coş, puteţi vizualiza în caseta Coşul meu – din dreapta sus – numărul de produse adăugate în coş. Pentru a vizualiza conţinutul coşului apăsaţi pe Vizualizaţi coş. Puteţi modifica numărul de exemplare sau puteţi renunţa la unele produse. Pentru a continua cumpărăturile şi a adăuga alte produse în coş, vă puteţi reîntoarce în site cu ajutorul meniului de navigare.

3. Modalitatea de livrare şi plată. În coşul de cumpărături, pe lângă vizualizarea produselor selectate, aveţi şi posibilitatea de a selecta modalitatea de livrare şi pe cea de plată. Livrarea comenzii se face printr-o firmă de curierat rapid sau puteţi alege să ridicaţi personal produsele de la depozitul nostru. De asemenea, puteţi opta pentru plata ramburs, în momentul ridicării coletului, sau pentru plata online, cu card bancar.

4. Creare cont utilizator. Vă încurajăm să vă creaţi cont! În acest fel, puteţi lansa uşor comenzi; folosind doar adresa de e-mail şi parola, beneficiaţi de reduceri speciale sau vouchere de cumpărături, acordate doar userilor înregistraţi şi aveţi acces la toate secţiunile din site. Vă puteţi crea cont folosind opţiunea Creaţi cont. După ce l-aţi creat prima oară, ori de câte ori doriţi să lansaţi o comandă este de ajuns să vă autentificaţi, introducând adresa de email şi parola.

5. Lansare comandă. Pentru a finaliza o comandă nu trebuie decât să urmaţi paşii indicaţi în coşul de cumpărături. Codurile/Voucherele de discount nu se cumulează. La apăsarea pe butonul Trimiteţi comanda, comanda ajunge la noi. În acelaşi timp, veţi primi pe adresa dumneavoastră un e-mail de confirmare a lansării comenzii.