Familie şi Parenting

Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 17-32 din 32

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

produsele 17-32 din 32

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Clipa în care devii părinte este, pe de-o parte, una dintre cele mai mari bucurii ale vieții; pe de altă parte, implică și o mare responsabilitate, mai ales emoțională, pe care începi să o ai față de copilul tău - încă din momentul în care se naște. Astfel, cărțile de parenting de pe site-ul nostru te vor ajuta să parcurgi mai ușor această nouă și esențială etapă a vieții de familie. 

    Dacă urmează să devii mamă și te simți tot mai copleșită de emoții și de multitudinea de gânduri legate de responsabilitățile care vor veni, suntem convinși că în cărțile pentru viitoare mămici, printre care Ghidul complet al îngrijirii copilului (0-5 ani), vei găsi răspunsurile celor mai importante întrebări pe care le ai - legate fie de alimentația noului-născut, fie de felul în care îl poți ajuta să se dezvolte emoțional încă din primii ani de viață.

    Gama noastră de cărți pentru părinți cuprinde și volume adresate celor care se bucură de rolul de mamă sau tată deja de câțiva ani. Dacă te regăsești în această categorie, ai trecut la un alt nivel de provocări și responsabilități față de sănătatea fizică, psihică și emoțională a copilului tău. Poate că te interesează, printre altele, cum să-l ajuți să aibă o relație echilibrată cu tehnologia cu care, astăzi, cei mici iau contact mult mai devreme - în acest sens, Creșterea copilului în era digitală. Ghid de parenting responsabil este o lectură potrivită.

    Alături de cărțile despre copii, și cărțile despre familie, mai precis cele despre căsnicie, ocupă un loc important în portofoliul editurii noastre. Pentru ca tu și partenerul tău sau partenera ta să aveți o căsnicie fericită, pe termen lung, este necesar să contribuiți împreună, în fiecare zi, la construcția unei relații sănătoase, care are ca fundație iubirea.