Audiobook-urile editurii NICULESCU se ascultă și la Voxa.ro

Am începul anul cu multe surprize pentru cititorii noștri, printre care un parteneriat cu platforma de audiobookuri și e-bookuri Voxa.ro. Am început cu bestsellere din seria de dezvoltare personală “Acționează și gândește...”, iar vocea care a dat viață pe rând celor mai simpatice și cunoscute personaje ale noastre – pisica, Coco Chanel & Micul Prinț  – a fost cea a inconfundabilei Dana Săvuică.

Aplicația Voxa este disponibilă din App Store și Google Play, iar cu un simplu cont poți asculta sau citi nelimitat o bună parte din orice audiobook și ebook.

Disponibile pe platformă sunt și cele trei titluri din colecția de ficțiune Noir – thrillere: Ucigașul din port; Masacrul de la Two Storm Wood & Un puzzle macabru. Acestea pot fi ascultate gratuit în perioada de probă de 7 zile, care este disponibilă înainte de a-ți activa abonamentul. Poţi alege una din cele 2 tipuri de abonament – lunar sau anual – și îl poţi întrerupe oricând din „Contul meu”.

Așa că înregistrează-te și bucură-te de propria ta bibliotecă virtuală pe care o poți lua peste tot cu tine. Ai nevoie doar de o pereche de căști, acces la internet și o carte bună.