Lansare carte Cum am devenit YouTuber


Cu mult entuziasm am lansat sâmbătă, 18 noiembrie 2017, cartea Cum am devenit YouTuber, autor Ina Țăranu-Hofnăr, o premieră absolută în spaţiul autohton.

Publicul a aşteptat cu răbdare apariţia vedetelor preferate

Cele mai mari vedete ale online-ului (Smiley, Andra Gogan, Tequila, Pandutzu, Noaptea Târziu, Coţofan) ne-au fost alături la Promenada Mall, au oferit autografe, au primit întrebări de la fanii lor și au făcut (multe!) poze împreună cu aceștia.

Florin Grozea şi Bianca Adam discută despre activitatea şi secretele din spatele videourilor care încântă generaţia Z


La eveniment au fost prezente peste 500 de persoane, iar moderatorul evenimentului a fost Florin Grozea.


Vedetele cărţii împreună cu echipa din Republica Cehă şi cu Andrei Niculescu, Directorul General al Editurii NICULESCU

Ediția românească (facem referire aici la prima parte a cărţii, care constă într-o frumoasă poveste a cărei acţiune are loc într-un viitor imaginat de Ina Ţăranu-Hofnăr) a fost preluată și tradusă și în Germania, iar conceptul Cum am devenit YouTuber a fost preluat, până în prezent, de 12 ţări.

Bianca Adam împreună cu fanii ei


Autoarea noastră, Ina Ţăranu-Hofnăr, a ţinut un discurs amuzant micilor cititori, iar celelalte vedete s-au implicat la fel de mult, răspunzând cu răbdare tuturor curiozităţilor acestora şi oferind, la sfârşit, autografe. Buna dispoziţie a fost la ea acasă şi toată lumea s-a simţit excelent!

Ina Ţăranu-Hofnăr, autoarea cărţii Cum am devenit Youtuber

Florin Grozea şi Andra Gogan

Despre carte:

Proiectul Cum am devenit Youtuber a fost posibil prin eforturi combinate – a pornit din Republica Cehă (unde a ajuns la a patra ediție și a devenit bestseller în rândul cărților pentru copii) şi s-a transformat, pe parcurs, într-o franciză de succes în Europa. Cartea este un proiect editorial complex, în premieră în România, care îşi propune să vină în întâmpinarea generaţiei Z şi să lege cartea fizică de noua generaţie, diferită de celelalte dintr-o mulţime de motive.


Cartea poate fi comandată online sau procurată din librării.


Photo credits şi mulţumiri:
© Diana Oprişan Photography



Produse recomandate